Hairy Dogs trimsalon Hoofddorp

De Salon

Hairy Dogs is een kleinschalig en professionele trimsalon waarbij persoonlijk aandacht en uiterste zorg wordt besteed aan de trimbeurt van uw hond. Alle honden, ras of rasloos, van klein tot zeer groot, van kortharig tot langharig zijn welkom.

In de trimsalon wordt uitsluitend gewerkt met producten en materialen van de hoogste kwaliteit en met de nieuwste behandelmethodes.

Hygiëne is ontzettend belangrijk in een trimsalon daarom worden gereedschap en materialen gebruikt die na een behandeling schoongemaakt en gedesinfecteerd worden.

Hydrobad

Bij trimsalon Hairy Dogs worden de honden gewassen met een hydro hondenbad. De sproeikop produceert een unieke hydro-kam actie zodat het water binnen de vacht dringt, direct op de huid en verwijdert droge dode huidcellen en materialen die verborgen zitten in de vacht en moeilijk te verwijderen zijn.

De huid wordt hierdoor ook gemasseerd en gestimuleerd, dus het is niet alleen de meest effectieve manier om uw hond te wassen, maar het biedt ook een therapeutische watermassage.

De hydro bad helpt de bloedcirculatie, verlicht vermoeide spieren en is gunstig gebleken voor artritispatiënten. Uiteraard kan de druk van de waterstraal lager worden gezet voor bijvoorbeeld, puppy’s of angstige honden. Vooral honden met langere en dikkere vachten garanderen een schoner gevoel ongeacht het ras.